Octavia Juventus Tröja Barn ForestHu

Octavia Atletico Madrid Tröja SallieHv Källor nära NFD-outfit har bekräftat Siya-besättningen att cirka hälften av de tio spelarna har återvänt till jobbet. Kings huvudtränare, Simo Fotbollskläder Barn Dladla, var påstås ansvarig för att säga spelarna att lämna KZN-klubben. ‘Ido vet om problemet hos Kings. Det är en fråga som vi tar upp. För tillfället är pojkarna tillbaka på träningen eftersom tränaren, som jag förstår det, hade avstängd spelare utan att nödvändigtvis samråda med ägaren. Jag planerar att flyga till Durban Manchester City Tröja den här veckan för att träffa Mr Ngidi och vi tar det därifrån.  Du kan inte behandla dessa pojkar som om de var en yo-yo.

Violettex Real Madrid Drakt WinfredRo

JacklynSp fodboldtrøjer KandyBarn

KayleneLr Maglietta PSG ColbySain